Als je op zoek bent naar liefde in het buitenland, is het heel eenvoudig om het goed te doen, geloof me! Er zijn duizenden eerlijke, oprechte vrouwen die oprecht geïnteresseerd zijn in JOU! Maar nadat je een leuke meid hebt ontmoet die geschikt voor je lijkt te zijn, zorg er dan voor dat de persoon met wie je praat ECHT is.

Eerlijk gezegd is het zoeken naar een partner niet anders dan elke andere zoektocht. Het zoeken naar een huis, een tweedehands auto, of wat dan ook. Maar één simpel maar belangrijk detail: er zullen altijd mensen zijn die misbruik van je proberen te maken. De kans is groot dat je dezelfde fouten maakt als andere mannen en wat een echt goede en eerlijke relatie was vernietigt. Alleen maar omdat je paranoïde bent over oplichters.

Maar wat als ik je vertel dat er een aantal specifieke tekenen zijn die ervoor kunnen zorgen dat je het raadsel van oprechtheid in je relatie oplost en erachter komt dat de persoon met wie je correspondeerde niet is wie ze zei dat ze is?

1. Geld is een sleutelobject om oplichting te herkennen.

Op een bepaald moment begint ze om geld te vragen, vaak vraagt ze om het over te maken via telegrafische diensten. Meestal zegt ze dat het geld nodig is om een familiedrama op te lossen of om een reis naar de Verenigde Staten te regelen. Soms wordt een kopie van een frauduleus Amerikaans visum bijgevoegd om de goede bedoelingen te bewijzen.

Daarnaast zijn er nog andere subtiele tekenen die je verdacht kunnen maken vanaf de eerste e-mails die ze je stuurt.

2. De meest opvallende is het feit dat oplichters je brieven niet echt lezen. Ze onthouden niet wat u hebt geschreven – eigenlijk hebben ze helemaal geen betrekking op de inhoud van uw brieven. Ze beantwoorden uw vragen niet.

3. Dingen gaan heel snel, en ze wordt verliefd op je binnen 1-5 brieven.

Die brieven die ze naar jou stuurt, kan ze naar iedereen sturen: “haar” brieven zijn pure monologen die meer en meer geobsedeerd raken door “haar liefde” voor jou en haar verlangen om samen met jou te zijn ondanks alles wat jullie scheidt.

4. Ze wil je haar telefoonnummer niet geven en doet alsof ze geen telefoon heeft of dat ze geen Engels spreekt. Papier kan alles verdragen, dat weet je. Maar zelfs een telefoongesprek kan je meer aanwijzingen geven van wat er echt aan de hand is (hoewel mannen meestal de neiging hebben om subtiele signalen verkeerd te interpreteren door ze te verontschuldigen door de taalbarrière).

5. Je naam komt meestal maar één keer voor.

Of komt helemaal niet voor in de correspondentie die ze naar je stuurt. Ze gebruikt in plaats daarvan “schat”, “liefje”, “mijn liefste” enzovoort, omdat ze waarschijnlijk bang is om de namen van haar slachtoffers niet door elkaar te gebruiken, of omdat ze dezelfde berichten naar al haar slachtoffers stuurt, maar alleen de namen verandert.

6. Ze laat je vanaf het begin weten dat ze studeert of hoe weinig ze verdient, inclusief de hoogte van haar salaris, ook al heb je daar nooit naar gevraagd. Maar ze vraagt nooit naar de toestand van uw financiën – noch gebruikt ze het woord “financieel veilig” in haar beschrijving van de toekomstige partner.

7. Ze schrijft je bijna elke dag (blijft je foto’s sturen, ook al heb je er niet om gevraagd) en in haar brieven heeft ze het veel over vertrouwen, eerlijkheid en oprechtheid. 🙂

Dus natuurlijk moet je je bewust zijn van het feit dat er een aantal personen die kunnen proberen om van u een aantal bedragen in contanten los te peuteren, maar vergeet niet dat niet alle mooie meisjes die je ontmoet online oplichters zijn. Veel mannen die op zoek waren naar een buitenlandse vrouw, en ontmoette een prachtig meisje zonder problemen, zijn zeer verbaasd om informatie over oplichting te vinden ze wisten niet dat zoiets bestaat!

U bent het die de keuze en het risico neemt. Geniet ervan, maar laat u niet misleiden.

Categories:

Tags:

Comments are closed