Ja, sommige dingen moet je niet vertellen aan degene met wie je uitgaat, omdat het echt niet belangrijk is! Sommige dingen kun je beter ongezegd laten. Je zou niet willen dat de persoon die je aan het daten bent hard wegrend. Ze zijn echt niet geïnteresseerd in alles uit jouw verleden! Dus, hier zijn enkele tips die u kunnen helpen bij het niet bespreken van bepaalde onderwerpen.

Bespreek nooit je vorige dates.

Bespreek nooit met je date je vroegere vriendje, vriendin of ex-echtgenoot! Dit is een duidelijke nee, nee. Niemand wil horen over hoe geweldig of slecht je vorige vriendin, vriend, of ex-echtgenoot was! Blijf niet stilstaan bij het verleden. Je nieuwe date zou kunnen denken dat je probeert om ze net als je vorige date of echtgenoot, en dit kan een turn off voor hen zijn!

Praat niet over hoeveel geld je wel of niet hebt.

Praat niet over hoeveel geld je hebt of het gebrek eraan. Dit kan overkomen op uw date als uw manier om hen te vertellen dat geld het belangrijkste ding voor u in een relatie is. Dit kan einde date voor je zijn.

Roddel niet over eerdere dates!

Roddelen over je vorige dates, vrienden, familie of wie dan ook is geen goed idee. Het is echt niet belangrijk voor je om dit met je date te bespreken. Sommige mensen zien anderen die roddelen als bezige bijen die zich met iedereen moeten bemoeien behalve met hun eigen zaken! Dit kan een afknapper zijn voor je date, die een persoon zou kunnen zijn die waarde hecht aan zijn privacy en een niet-roddeltante is.

Bespreek niet je eerdere intieme relaties!

Dit is een duidelijke nee voor discussie. Dit kan uw date zeer ongemakkelijk laten voelen en zet ze in een ongemakkelijke positie over wat je wel of niet van hen verwacht. Dus bespreek niet je vroegere intimiteiten! Blijf ver weg van dit onderwerp.

Vreemdgaan.

Als je bent vreemdgegaan in je vorige relatie, denk er dan niet aan om hierover te praten in je nieuwe relatie! Niemand wil horen over je vreemdgaan in een vorige relatie. Als u besluit om te praten over dit onderwerp, wees voorbereid dat uw date u vraagt om te vertrekken! Ze kunnen besluiten dat ze niet willen dat de kans op vreemdgaan op hen te riskeren, omdat je een geschiedenis hebt van dit te doen! Je hebt een voorgeschiedenis van vreemdgaan, vergeet niet dat je hen dat verteld hebt.

Al het andere waarvan je denkt dat het niet iets belangrijks zou zijn dat je je date over jou zou willen vertellen. Vertel het niet, als het niet belangrijk is!

Nou, je hebt waarschijnlijk een goed idee over wat je niet moet vertellen aan je date. Immers, wil je blijven daten met de persoon met wie je bent, of wil je blijven zoeken naar een nieuw iemand? Mogelijk zeg je tegen jezelf: Ik wil graag blijven daten met de persoon met wie ik ben. Als dit het geval is, jaag hem dan niet bij je weg! Onthoud dat sommige dingen beter ongezegd kunnen blijven als de informatie niet belangrijk is voor de relatie.

Tags:

Comments are closed