“Gescheiden, uit elkaar, vrijgezel? Vijf belangrijke redenen waarom je online zou moeten daten!”

Vijf enorme redenen waarom single mannen online dating zouden moeten gebruiken! Hoe ontmoet je meer vrouwen dan je mogelijk tijd hebt om te daten. Laten we eens kijken naar de redenen…

Enorme reden # 1. Gemak in online dating!

Vanuit het comfort en de privacy van uw eigen huis kunt u ontspannen met een kopje thee of koffie, en scrollen door een assortiment van potentiële vrouwen om te ontmoeten en te daten! Je kunt zelfs een biertje of een glas wijn drinken terwijl je het doet…

In plaats van late nachten in rokerige bars en teleurgesteld naar huis gaan… en wakker worden stinkend en voelend als een asbak. Ongezonde, rokerige bars zijn saai en dronkaards interesseren me niet. Dan is er nog de harde dreunende muziek waar je naar elkaar moet schreeuwen om gehoord te worden.

Waar u thuis bent en in uw eigen tijd, kunt u online gaan en een geschikt profiel kiezen om te e-mailen en te plannen om elkaar te ontmoeten. Ik doe dit graag. Dus voor puur gemak, is online dating de nummer één plek om vrouwen te ontmoeten!

Online dating is een grote doorbraak voor alleenstaande mannen. Je kunt vrouwen ontmoeten die je anders nooit de kans zou krijgen om te ontmoeten! Daarom schept het een gelijk speelveld voor mannen die er anders niet van houden vrouwen in bars te proberen ‘versieren’.

Door enkele basisvaardigheden te leren en ervaring op te doen, kan elke man online slagen.

Enorme reden #2. Niet geconfronteerd worden met afwijzing.

Dit is een grote bonus voor mannen die onlangs gescheiden zijn, uit elkaar zijn en hun zelfvertrouwen en ervaring met het ontmoeten van vrouwen hebben verloren. Het is de beste manier om terug te keren in de dating scene…

Je hoeft niet brutaal een vrouw in het openbaar te benaderen en haar nummer te krijgen voor een date. Je doet het online via e-mail, zonder enige nervositeit. En als je contact opneemt met een profiel en ze negeert je e-mail, wat dan nog? Je gaat gewoon naar een ander tot je er een vindt om te ontmoeten, makkelijk! Daarom word je bij online dating niet geconfronteerd met je angst om in het openbaar afgewezen te worden.

En als je genegeerd of teruggefloten wordt, weet alleen jij het en het maakt niet uit. Er zijn er genoeg om uit te kiezen… En tegen de tijd dat je elkaar ontmoet, heb je al gechat via e-mail en aan de telefoon, dus je hoeft niet nerveus te zijn als je haar ontmoet voor een kopje koffie.

Enorme reden #3. Zelfvertrouwen opbouwen met online dating!

Je krijgt zelfvertrouwen door vrouwen online te ontmoeten en succes te hebben met verleiden. Dit is een enorm voordeel. Toen ik na negen jaar scheidde was ik nerveus in het benaderen van vrouwen en had weinig succes.

Toen ik eenmaal zes maanden online aan het daten was, was ik weer op de been met vrouwen. Ik heb nu het geloof en vertrouwen om vrouwen overal te benaderen en te ontmoeten. Ik heb ook meer vaardigheid in het omgaan met vrouwen en afwijzing als het gebeurt.

Omdat ik geleerd heb dat het onmogelijk is om 100% van de tijd te slagen. Elke Nee betekent dat je dichter bij een Ja bent.
Dus als je niet afgewezen wordt, doe je niet mee! Je moet in het spel zijn! Het zelfvertrouwen dat je krijgt door vrouwen online te ontmoeten en te verleiden zal je leiden naar het ontmoeten van de perfecte dame voor jou. Of dat nu online of offline is. Het is de ervaring opdoen die belangrijk is.

Enorme reden #4. De oneindige hoeveelheid geschikte vrouwen!

Het is echt een oneindige hoeveelheid vrouwen online beschikbaar om te ontmoeten. Door het hebben van zo’n grote pool van single vrouwen om contact mee op te nemen, is er geen noodzaak om ooit tekort te komen voor ten minste één date per week. Het is gewoon een kwestie van goed georganiseerd zijn en alleen contact opnemen met lokale vrouwen om het meeste uit je tijd te halen. Er zijn tussen de twee en tweeëndertig verschillende sites in uw regio waar u profielen kunt bekijken.

Er komen ook veel NIEUWE vrouwen bij elke dag…dit zal eeuwig doorgaan! Het is dus een must voor alleenstaande mannen om goed te worden in online dating. Je kunt nooit zonder vrouwen zitten om contact mee op te nemen. Zelfs als je een dienst hebt uitgeput, kun je een andere proberen. Tegen de tijd dat je alle geschikte profielen om te ontmoeten op de andere dienst hebt doorlopen, zal de oorspronkelijke dienst nieuwe voorraad hebben! Online dating is ook zeer betaalbaar!

Enorme reden #5. Gemak van het vinden van geschikte partners!

Door je eigen criteria op te stellen en je daaraan te houden, kun je veel sneller een geschikt iemand vinden dan offline. Dat is natuurlijk als ze eerlijk zijn in hun profiel… [Wat ze soms niet zijn.]

Dit bespaart je een hoop tijd en geld door criteria te hebben. Bijvoorbeeld, ik ga niet uit met vrouwen met kinderen. Wat moeilijk is in mijn leeftijdsgroep. Maar uitgaan met vrouwen met kinderen zal nooit wat worden voor mij, dus ik moet gewoon vasthouden aan mijn criteria.

Ik ga ook niet meer uit met rokers… Dus hoe meer ervaring en vertrouwen je krijgt. Hoe bepalender je criteria worden. Door mijn criteria te verfijnen heb ik sneller geweldige dames ontmoet dan wanneer ik met iedereen uit zou gaan die met me uit wilde.

Ook als je iemand in een bar benadert weet je niets over hem. Online kom je redelijk wat te weten voordat je contact maakt. Dit verhoogt echt je kansen om geschikte partners te ontmoeten. Ik hou van online dating … Ik heb het veel liever dan bars als alternatief. Het heeft de weg vrijgemaakt voor mij om me comfortabel te voelen als ik single ben. Omdat ik weet dat er een heleboel geschikte vrouwen online zijn en ik zal binnenkort weer met een leuke dame daten….

Tags:

Comments are closed