Er zijn bepaalde tips die je in gedachten moet houden bij het gebruik van een datingsite, want ook al ben je de beste persoon die op de site wordt aangeboden, het zal tot niets leiden tenzij je jezelf kunt laten opmerken.

Allereerst moet je een goed profiel schrijven, een profiel dat de aandacht trekt. Vrouwen moeten bijvoorbeeld de valkuil van het vermelden van seks vermijden; het zal leiden tot de verkeerde soort reacties. Mannen moeten over zichzelf schrijven en niet alleen over waar ze in geïnteresseerd zijn, bijvoorbeeld voetbal.

Probeer te onthouden wat je probeert te bereiken met daten.

Wees daarom bereid om wat moeite in je profiel te steken, een beetje werk in het begin zal het zo veel makkelijker maken om de juiste persoon voor jou aan te trekken. Probeer je karaktertrekken te identificeren, ben je van nature een vrolijk persoon, ben je extravert of verlegen? Probeer je toekomstige date wat echte informatie te geven over je karakter. Als je een bepaalde hobby hebt of iets leuk vindt om te doen, bijvoorbeeld koken, laat hem of haar dat dan weten.

Mensen vragen vaak of ze een foto bij hun profiel moeten zetten. Ik zou adviseren dat je best zowel een foto van volledige lengte als een close-up bijvoegt. Maar vergeet niet om die recent te maken! Laat je niet verleiden tot het opnemen van een 10 jaar oude foto omdat je dan betrapt wordt! Het is echter een feit dat dating profielen die foto’s bevatten meer reacties aantrekken dan degenen zonder; Ik denk dat mensen graag zien wat ze krijgen!

Dus, als je eenmaal een date hebt, wat moet je dan doen en wat zijn de no no’s?

Mannen – tips voor jullie…

Luister naar wat de vrouw zegt en toon interesse; stel haar vragen over waar ze het over heeft. Probeer vragen te stellen die aanzetten tot een gesprek in plaats van alleen maar een ja of nee als antwoord te geven. U kunt bijvoorbeeld vragen wat het was aan een boek waardoor ze het leuk vond in plaats van ‘vond je het boek leuk?

Praat nooit over je vorige relaties; dat is niet iets waar ze iets over wil horen!

Vertel altijd de waarheid op een date, als je dat niet doet zal het je ergens in de toekomst achterhalen!

Ga niet te ver in de Hollandse moed! Een paar drankjes voor de gezelligheid zijn ok, maar word niet dronken – je zult geen goede indruk maken. Je denkt dat je de grappigste grappen vertelt en normaal praat, maar geloof me, dat is niet zo! Ik weet het omdat mijn vrouw het me vertelt!

Dan nu de tips voor de dames!

Probeer de man complimentjes te geven – hij zal je er dankbaar voor zijn. Prijs hem voor waar hij goed in is en bekritiseer hem niet over zijn slechte punten.

Probeer positief te zijn als je met hem praat; bespreek je vorige relaties niet in detail.

Wees zelfverzekerd. Mannen voelen zich aangetrokken tot zelfverzekerde vrouwen. Ze voelen onbewust aan dat een zelfverzekerde vrouw het vermogen heeft om mannen makkelijker aan te trekken dan een niet zo zelfverzekerde vrouw, dus het feit dat je bij hem bent zal hem vleien!

Houd oogcontact voor dat beetje langer dan normaal. Dit is een trefzeker teken voor de man dat je in hem geïnteresseerd bent, maar subtiel.

Tags:

Comments are closed