Je hoeft er niet uit te zien als Mel Gibson of Pamela Anderson om leden van het andere geslacht zwak op de knieën te krijgen. Alles wat je nodig hebt is een geweldige glimlach en volg de paar eenvoudige tips die we hieronder voor je hebben samengesteld en ze zullen zich tot je aangetrokken voelen zoals paparazzi tot een filmster.

OOGCONTACT

Maak oogcontact met de persoon waarmee je wilt flirten gedurende ongeveer 5 seconden. Glimlach een beetje en kijk langzaam weg. Probeer dit minstens 3 keer in de eerste 15 – 20 minuten. Je doelwit moet weten dat je geïnteresseerd bent en oogcontact is het universele signaal voor openheid. Wees voorzichtig dat je niet zo hard staart dat je een gat in je oog brandt, hou het gewoon casual. En vergeet niet dat ze net zo nerveus zijn als jij.

GLIMLACHEN

Glimlachen is absoluut je grootste flirtwapen. Experts zijn het erover eens dat glimlachen de makkelijkste en meest effectieve manier is om jezelf aantrekkelijker en benaderbaar te maken. Niets te overdreven, hou het gewoon realistisch. Als je succesvol bent geweest in het sluiten van de ogen en je hebt glimlachen ontvangen. Het is tijd om de sprong te wagen, hij/zij is zeer geïnteresseerd om je beter te leren kennen, dus waar wacht je nog op?

TWEEDE BLIK

Vrouwen als je iemand op het oog hebt op een feestje, of waar dan ook, maar je bent nog niet opgevallen, probeer dan de tweede blik techniek. Het is zo simpel en ik garandeer je dat als ze ook maar een beetje geïnteresseerd zijn, je al snel hun hele concentratie op jou gericht hebt. Het is simpel, het werkt hetzelfde als oogcontact, maar het moet van een veel kleinere afstand gebeuren. Ik doe meestal een wandeling door ervoor te zorgen dat ik in haar gezichtsveld loop. En als ik haar dwing om in mijn gezichtsveld te komen, kijk ik weg en draai me dan om om weer heel subtiel te kijken, op een manier die niemand zou hebben gezien, behalve zij en laat meteen de glimlach en het oogcontact vallen.

ZELF VERZORGEN

Let op de lichaamstaal van uw doelwit als hij/zij naar u kijkt, verfraait hij/zij zichzelf? Het is een onbewust ding dat we de neiging hebben om onszelf veel vaker te verzorgen als we tot iemand aangetrokken zijn. Als je doelwit deze tekenen niet vertoont, is er geen reden waarom jij ze niet zou kunnen doen.

HET ZIT IN DE LIPPEN

Een andere geweldige onderbewuste truc is het likken van je lippen. Geen niet als een pornoster de beste manier om het te beschrijven is als u doet wanneer u gebarsten lippen maar een lil langzamer hebt. Likken van uw lippen is de geestenmanier van het erkennen van dat u voor een kus voorbereidingen treft.

HET KRUISEN VAN UW BENEN

Vrouwen kruisen uw benen. Zijn een andere zekere brand flirten techniek en stuurt kerels gek en willen meer zien.

SHAPE UP

Jongens, sta rechtop en niet slungelig vergeet niet dat je probeert de meest prominente man in de kamer te zijn dus voel je ook zo en ze zal het te zien. Wees kalm en trek je schouders naar achteren laat zien dat je zelfverzekerd bent.

LAAT JE VOETEN HET WOORD DOEN

Lichaamstaalexperts zeggen dat vrouwen met hun voeten niet meer dan 5 cm uit elkaar moeten staan en met de tenen naar binnen gericht. Terwijl mannen hun voeten 6 – 10 centimeter uit elkaar moeten zetten met de tenen naar buiten wijzend om het teken van dominantie te bevorderen.

MIME

De hoogste vorm van vleierij is altijd geweest om iemand te imiteren. Probeer niet te ver te gaan en jezelf voor gek te zetten. Speel gewoon in op de manier waarop je doelwit praat. Kleine gelijkenissen zorgen ervoor dat je doelwit zich meer op zijn gemak voelt.

LET OP

Concentreer u op wat uw doel zegt, Zelden kunt u iemand aantrekkelijker vinden dan iemand die u werkelijk interessant vindt, ZO ZIJN DIE PERSOON. Degene die hen echt interessant vindt. Houd dingen eenvoudig en luister naar wat zij zeggen en door in een paar grappen hier en daar enkel om de glimlach te houden werkend. Wees niet bang om ze aan te raken op een niet-seksuele manier. Vaak kan het als zeer rustgevend worden ontvangen, vooral als het van een man komt. Als man moet je nooit de kracht van onze handen onderschatten als ze op een sensuele en zorgzame manier worden gebruikt.

Volg de signalen hierboven en houd ze in gedachten tijdens je eerste contact. Vermijd de typische stereotype avances van proberen te pronken. Het is zo doorzichtig als glas en zal je er alleen maar uit laten zien alsof je helemaal niet oprecht bent om hen te leren kennen.

Categories:

Tags:

Comments are closed