Het is geen verrassing dat beide geslachten tot op zekere hoogte vertrouwen op liegen. Ze doen het alleen anders en soms om andere redenen. Alle mensen, vooral vrouwen, zeggen dat ze willen dat hun partner eerlijk is. Is dit de waarheid? Kun je een relatie in stand houden als je de hele tijd de waarheid vertelt?

Stel je voor dat je net je vriendin bij je thuis hebt gebracht, om de nacht voor de eerste keer samen door te brengen. Je hebt veel moeite gedaan om je huis en vooral de slaapkamer in te richten en schoon te maken. Je bent hier trots op en vraagt je partner wat zij van je huis vindt.

Ze antwoordt: “Het is een beetje ouderwets… en er stinkt hier iets”. Oeps! Ok.

Je maakt een grapje over…

Jullie twee gaan door dit ongemakkelijke moment, dan beginnen jullie elkaar te zoenen, maar je maakt een grapje over… de grootte van je penis, en in plaats van het meest gebruikte antwoord te horen: “hé, relax, grootte doet er echt niet toe”, vertelt ze je dat haar ex nogal groot was. Oeps… Niet weer. 🙂

Als ze maar twee leugentjes zou vertellen, zou alles geweldig zijn, maar nu…

De waarheid is dat een paar leugens vertellen een van de beste manieren kan zijn om je relatie gezond te houden. Dus als je haar gelukkig wilt houden en wilt blijven neuken, zul je moeten leren liegen, en overtuigend liegen.

De truc is om uit te vinden wat ze wil horen.

1. Noem nooit je seksuele verleden… zeker niet als het een goed verleden was. Als je vriendin je vraagt hoe het was of hoe goed je ex was, kun je liegen als het moet. Zeg dat het niet zo goed was. Noem haar nooit. Zelfs als wat je zegt niet complimenteus is, zal het toch een negatief effect hebben. Als je over haar begint, laat dat zien dat ze nog steeds in je gedachten is.

2. Als het gaat om hoe ze eruit ziet, als je haar hebt uitgekozen om je partner te zijn, moet je haar het gevoel geven dat ze een VROUW is. Elke vrouw heeft iets moois, iets sexy’s en aantrekkelijks, en als je haar laat weten dat je haar aantrekkelijk vindt, zal ze zelfverzekerder, wilder en hartstochtelijker zijn. Maar als ze je vraagt naar iets wat je niet echt mooi vindt aan haar uiterlijk, vertel haar dan nooit maar dan ook nooit je ware mening. Zeg gewoon dat het OK is en ga over het moment heen. Als je haar vertelt dat je iets niet leuk vindt aan haar, zal ze zich gefrustreerd voelen en meer geremd worden.

3. Iedereen weet dat vrouwen meer gevoeligheid hebben dan mannen. Let dus op haar gevoeligheid en maak geen slechte grappen over andere mensen (vooral haar familie) of laat haar niet weten wanneer je aan de beurt bent om de kat te pakken en door het raam naar buiten te gooien. Ze zal je ongevoelig vinden en je zult punten verliezen. Gebruik je gezonde verstand en probeer de gevoelens van je vrouw niet te kwetsen, ook al moet je af en toe een leugentje om bestwil vertellen.

Over het algemeen is liegen een slechte zaak om te doen. Maar als het op vrouwen aankomt, heb je echt geen keus. De kleine leugentjes om bestwil doen niemand kwaad en zijn alleen bedoeld als geruststelling zo nu en dan. Het is dus oké om een persoon te vertellen wat hij wil horen.

 

Categories:

Tags:

Comments are closed