Online Dating Advies: Het grote probleem

Wanneer u reageert op een advertentie, geplaatst door een dame, moet u weten dat u niet de enige bent. Het is waarschijnlijker dat u de 35-ste persoon bent die haar schrijft. Ik zou graag een suggestie willen doen. Hier en nu, log in op het web en registreer jezelf bij Lexa.nl als een dame (ongeveer 23 jaar, mooi en slank).

Zorg ervoor dat u een e-mail adres gebruikt die u niet dagelijks gebruikt. Het maken van een nieuw gratis email adres voor dit doel is een goed idee. Dit wordt een klein experiment. Na een paar dagen zul je twee dingen ontdekken:

– het is cool om een dame op het internet te zijn ūüôā
– hoeveel mensen je bij benadering tegenover je hebt.

En wat nog belangrijker is: je krijgt een idee waar de anderen over schrijven. Dit is waardevolle informatie. Aarzel niet en wees niet wanhopig als je de eerste dag 40 e-mails krijgt van allerlei kerels die met jou op date willen gaan. Ik zal je vertellen hoe je vrouwen kunt laten denken dat je anders bent dan zij.

Online Dating Advies Tip 1

De gebruikelijke fout: Stel dat je het experiment deed zoals dat ik voorstelde. Ik wed dat je een paar dozijn variaties van het volgende zult vinden:

“Hallo! Mijn naam is Bob. Ik ben 2x/3x/4x… j/o. Ik woon in de stad …. Ik ben (lichaamsmaten, ogen, en haarkleur volgt). Ik werk bij (verzin een bedrijf). Ik doe graag (dit varieert nogal). We kunnen het eens proberen als je ge√Įnteresseerd bent ūüėČ Bob”

Dit klinkt zielig, nietwaar? Bob verdoet zijn tijd. Natuurlijk, hij heeft zijn eigen kansen. Als zijn baan of hobby overeenkomt met die van de dame, zal hij waarschijnlijk een antwoord krijgen. Als de dame voor de eerste keer een advertentie plaatst, en Bob is de eerste die antwoordt, dan krijgt hij waarschijnlijk ook een antwoord.

Let op het woord “eerste”. 1 is het eenzaamste getal…

Waar maakt hij de fout? Bob mag dan een coole kerel zijn, maar hij laat er niets van merken. Wat hij doet is een simpele bekendmaking van feiten. Zijn persoonlijkheid blijft bedekt. Zoals ik al zei, hij zou een goede psycholoog kunnen zijn, geestig, emotioneel en opgeleid Рeen hele hoop eigenschappen die vrouwen waardevol vinden.

Maar als dit alles verborgen blijft achter deze simpele lichaam/werk/hobby feiten, is het vrij gemakkelijk voor een dame om te beslissen dat er niets van bestaat… Met andere woorden, Bob verspilt zijn kostbare online tijd. Zoals ik al zei, alleen de feiten-match blijft iets dat een dame aan de haak kan slaan.¬†Dit is iets heel dun om op te vertrouwen…

Dating Tip 2

Dus, wat te doen? Het antwoord is simpel, je moet wat persoonlijkheid in je e-mail stoppen. Zodra je dit doet, kun je er zeker van zijn dat je een indruk kunt achterlaten. Als je dit voor elkaar krijgt, is je werk gedaan. Denk aan de kenmerken waar ik het over had: psycholoog, geestig, emotioneel en opgeleid. Je moet de dame ervan overtuigen dat je kunt denken, gevoel voor humor hebt en dat je de lessen op school niet hebt gemist.

Maak haar aan het lachen, laat haar nadenken; stoor haar niet aan spelfouten en je kansen om een antwoord te krijgen nemen drastisch toe. Het maakt niet uit of de dame geschoold is of niet – ze wil dat je het bent. Laat me een paar woorden zeggen over elk van deze eigenschappen…

Wees een psycholoog!

Dating Advies Tip 3

Wanneer je een dame e-mailt moet je jezelf laten zien als een psycholoog. Nou, hoe moet je dit doen? Simpel, je moet een kleine voorspelling doen die waar blijkt te zijn. Eerst moet je de advertentie van de dame lezen en alle waardevolle informatie verzamelen. Probeer te begrijpen wat de juiste motivatie voor haar is om een advertentie te plaatsen. Het kan direct worden verklaard, dan is het nutteloos voor u om het te vermelden.

Als ze het niet duidelijk zegt, ga er dan voor. Ze zal blij zijn te horen dat iemand haar begrijpt. Een ding dat je altijd kunt gebruiken is het feit dat heel veel mensen iets schrijven dat lijkt op de advertentie die ik je hierboven liet zien. Je kunt voorspellen dat de dame waarschijnlijk al moe is van advertenties, die vertellen over hoogtes, gewicht en oogkleur. Zeg dat je haar niet lastigvalt met nutteloze feiten. Beloof haar in plaats daarvan een foto te sturen in een van je volgende brieven.

Natuurlijk – doe het ook als ze antwoordt. Als u erin slaagt een dergelijke “werkende” voorspelling te doen. Zal dit de dame ervan overtuigen dat de ruimte tussen uw oren niet gevuld is met lucht. Weet u, zelfs als u het niet helemaal bij het rechte eind hebt, zou zij kunnen antwoorden om te vertellen waar u het mis hebt. Dit is ook een basis voor een gesprek. Gebruik het. Wees geestig!

Een beetje gevoel voor humor tonen – tja, iets wat soms moeilijk te bereiken is. Wat ik kan zeggen is: maak grapjes met jezelf, niet met haar! ONTHOUD DAT! Gebruik geen van de info die ze geeft als materiaal voor grappen!

Het zou kunnen werken, maar het is waarschijnlijker dat je de dame terugslaat. Probeer haar standpunt te horen – ze zal zeggen “Wie is hij om zo te spreken?!” Waag het niet! Tegelijkertijd kun je altijd een lachertje maken van de manier waarop je kijkt. Gebruik zinnen als “Het kan verdomd erger” of “Ik bedek de spiegels bij mij thuis niet met
lakens bij mij thuis” als je het over je uiterlijk hebt.

Het is een basis ding om te laten zien dat je jezelf leuk vindt. Als je dat niet doet, wel… dit is een beetje ver van het onderwerp van dit artikel, maar doe een inspanning om het niet te tonen (en werk er voortdurend aan om dit te veranderen).¬†Het is een basisuitspraak dat je eerst van de persoon die je in de spiegel ziet moet houden om anderen van jou te laten houden. Terug naar de humor, hou de zinnen die haar aan het lachen moeten maken onverwacht en kort.

Dating Advies Tip 4

Lange verhalen vertellen met een grappig einde is niet zo’n goed idee – het einde is misschien niet zo grappig en de hele lezing kan voor niets zijn geweest. Een geestige zin bedenken op het moment dat je een e-mail schrijft is niet altijd mogelijk.¬†Het is een goed idee om altijd je oren open te houden voor grappige dingen, citaten, enz. Schrijf ze op het moment dat je ze hoort, of wanneer ze in je gedachten komen.

Met deze online dating advies tips moet het jou ook lukken om een leuke date te scoren. Op onze website hebben we nog veel meer online dating advies tips die misschien wel nuttig zijn voor u.

Categories:

Tags:

Comments are closed