Vooral mannen staan tijdens de eerste afspraakjes onder grote druk, omdat van hen wordt verwacht dat zij het voortouw nemen. Mijn Dating Advies Voor Mannen artikel zal je helpen met deze zaken.

Als het op daten aankomt, zijn het niet alleen de vrouwen die zich zorgen maken over, zal hij me leuk vinden, zullen we met elkaar overweg kunnen, wat zal ik aantrekken etc etc. In feite, de meeste mannen gaan door alle bovenstaande angsten net als vrouwen doen. Het zou mooi zijn als we slechts één boek of artikel konden lezen en alles wisten wat we moeten weten over vrouwen, relaties en daten. Helaas werkt het niet op die manier.

Het beste datingadvies lijkt vaak te komen van mensen die in dezelfde situaties hebben gezeten als wij en die een troostende wijsheid hebben opgedaan waar wij ons in kunnen vinden.

Wanneer we daten, moeten we altijd onthouden dat advies gewoon datgene is waarvan iemand anders denkt dat het je kan helpen. De persoon die dit advies geeft, heeft niet noodzakelijk een idee van uw werkelijke gemoedstoestand of uw specifieke omstandigheden, daarom is het altijd belangrijk om nota te nemen van het advies dat u hebt gekregen, de mening van anderen is waardevol, omdat het u kan helpen uw eigen mening te vormen over wat goed voor u is.

Hieronder vindt u enkele nuttige tips en adviezen.

Sommige zijn misschien geschikt voor u en andere misschien niet. Onthoud dat deze tips niet in steen gebeiteld zijn, het kan zijn dat u sommige wilt aanpassen aan uw eigen persoonlijke doelen.

1. Het ergste wat je kunt doen als je op een date gaat is ongeschoren en vies opdagen. Je zou geschokt zijn als ze in dezelfde staat zou verschijnen. Het is misschien wispelturig, maar helaas is het waar dat uiterlijk veel uitmaakt.

2. Wat je ook doet, kom niet te laat, je zult haar zeker de verkeerde indruk geven. Niet alleen zal ze denken dat je haar hebt laten zitten, ze zal ook denken dat je onbetrouwbaar bent.

3. Wees een heer, open de deur voor haar, trek haar stoel uit in het restaurant. Vrouwen voelen zich graag speciaal, behandel haar als een dame en je zult het goed doen.

4. Complimenteer haar. Een vrouw houdt ervan om gecomplimenteerd te worden, zelfs als ze het niet laat merken. Ga echter niet overboord, maar laat haar voelen dat je je tot haar aangetrokken voelt.

5. Stel vragen en luister oprecht naar haar antwoorden. Je gaat tenslotte op een date om haar te leren kennen. Er is niets dat een vrouw leuker vindt dan wanneer iemand geïnteresseerd is in wat ze te zeggen heeft.

6. Bereid jezelf voor op de date. Denk na over wat je over haar te weten zou willen komen. Denk ook na over wat ze je zou kunnen vragen. Het laatste wat je wilt is dat het gesprek halverwege de date opdroogt.

7. Het is aan te raden dat je op zijn minst de eerste 3 dates niet begint over volwassen zaken of bijvoorbeeld seksspeeltjes. Op de lange termijn kan dit je alleen maar goed doen en ze zal zeker meer geïnteresseerd in je zijn als je je inhoudt.

8. Als het gaat om het betalen van de rekening, bied dan aan om te betalen. Als ze erop staat om te betalen, bied dan aan om te halveren en de rekening te delen.

9. Hoe zit het met de nachtzoen? Sommige vrouwen zoenen liever niet na een eerste afspraakje, terwijl anderen teleurgesteld zullen zijn als je dat niet doet. Beoordeel de situatie voor jezelf, haar lichaamstaal zal je een goed idee geven van wat goed is.

10. Als je weggaat, vraag dan alleen om haar nummer of zeg haar dat je zult bellen als je het echt meent. Op de lange termijn zal dit het beste zijn voor jullie beiden. Als je haar echt leuk vindt en geïnteresseerd bent. Wees dan niet bang om haar dat te laten weten.

Categories:

Tags:

Comments are closed