In de hedendaagse dating scene, is het nog nooit zo belangrijk geweest om de juiste indruk te maken. Online dating diensten, mobiele verbindingen en speed dating hebben lange wandelingen op het strand en lange diner gesprekken vervangen.

Ellen Fein en Sherrie Schneider, gerenommeerde dating experts en co-auteurs van de New York Times best-selling serie “The Rules,” helpen singles zich aan te passen aan dit nieuwe tijdperk met hun nieuwste dating advies.

Je date beoordelen

“Wanneer je maar een paar minuten hebt om je date te beoordelen, moet je een geweldige indruk maken,” zegt Fein. “Presentatie is alles. Kleding heeft een grote invloed op mannen en vrouwen. Mannen zijn erg visueel ingesteld en voelen zelfvertrouwen. Als jij denkt dat je er goed uitziet, zal hij denken dat je er goed uitziet. Mannen, wees niet slordig. Een goed geklede man is zo veel aantrekkelijker voor een vrouw. En je mag best een beetje eau de cologne opdoen, maar overdrijf het niet, anders rent ze naar de deur!”

Naast de persoonlijke presentatie is ook de auto waarin je rijdt van belang. Een nieuwe Ford Fusion-enquête onder singles zegt dat mannen en vrouwen het erover eens zijn dat auto’s indruk maken op een afspraakje.

De auto van een eerste date opmerken.

Vijfennegentig procent van de vrouwen en 89 procent van de mannen is zeer of enigszins geneigd om de auto van een eerste date op te merken; daarnaast maakte 52 procent van de mannen een connectie met hun date in een auto, 50 procent van de vrouwen beloofde een tweede date en bijna de helft van de vrouwen beleefde een eerste kus in een auto.

“Auto’s kunnen je veel vertellen over de persoonlijkheid van je date,” zegt Schneider. “Mannen, laat je auto voor je werken. Zorg ervoor dat hij schoon is. Gooi al die fastfood wikkels weg en doe de sportkleren en sportspullen weg. Vraag haar ook welke muziek ze wil horen en doe de deuren open. Ridderlijkheid is niet dood. Dames, als jullie rijden, gooi dan de meisjesdingen op de achterbank weg. Niets zegt behoeftiger dan een knuffelbeer.”

Het is niet alleen netheid of teddyberen die een verschil kunnen maken.

Auto’s zoals de Ford Fusion zijn ontworpen om de juiste indruk te maken. Met een lederen interieur en een sportief design en weggedrag, is het precies de juiste auto om je naar een tweede date te rijden.

Lees ook:

Categories:

Tags:

Comments are closed