Je kunt de komende tien jaar bloemen voor een vrouw kopen. Maar het zal niets uitmaken tenzij je haar het gevoel geeft dat ze zich tot je aangetrokken voelt. Vrouwen geven er niet om hoe dingen werken, ze geven erom hoe dingen hen laten voelen. In alle romans en soaps, en opera’s die vrouwen sinds hun kindertijd verslinden. Zijn de leidende mannen altijd ontembare, sterke mannen die vrouwen van hun voetstuk vegen.

Dit is de kwaliteit die veel “eikels” hebben. Vrouwen houden niet van het feit dat de man eigenlijk een eikel is. Het is gewoon dat eikels de neiging hebben om meer van deze primaire, oncontroleerbare dominantie te hebben die de zwakkere, “aardige” mannen niet hebben. Het lieve jongensgedoe werkt alleen als een vrouw wanhopig aandacht nodig heeft. Het kan werken bij sommige vrouwen, maar het zal haar slechts tijdelijk gelukkig houden.

Ze kunnen het niet helpen, jongens. Ze reageren gewoon op moeder natuur. Oestrogeen is een drug die gevoelens opwekt. Het maakt dat vrouwen alles willen en moeten voelen. Testosteron is een hormoon van agressie, prestatie en dominantie. Hoe eerder we ons deze feiten realiseren en accepteren, hoe makkelijker we de dating wereld zullen begrijpen.

Categories:

Tags:

Comments are closed