Verspil geen seconde meer aan stressen over wat je moet doen en waar je naartoe moet op een date. We hebben een lijst samengesteld van zekere winnaars.

Voorafgaand aan een date…

zoek een mooie afgelegen locatie in de buurt van een park, strand, meer, rozentuin, of “speciale plek”… en laat een roos achter samen met een brief om je liefje te vertellen hoeveel ze voor je betekenen. Nadat je klaar bent met eten, neem je je date mee naar de speciale plek waar de roos en de brief liggen. Laat ze er over struikelen.

2) Neem je liefje mee naar de plek waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet of waar jullie elkaar voor het eerst hebben gekust. Neem een videocamera mee en interview ze over die eerste dag.

3) Maak een uitstapje naar het strand of het meer en ga picknicken aan het water. Maak daarna een lange wandeling langs de oever. Als de zon onder begint te gaan… gooi een deken neer en kijk ernaar terwijl je zij aan zij zit.

Nog meer ideeën om op date te gaan.

4) Vertel je liefje dat je een verrassingsdate hebt gepland. Instrueer hem of haar om op een bepaalde tijd bij jou thuis te verschijnen, gekleed om indruk te maken.

Begroet ze aan de deur in je mooiste outfit. Zet eten van hun favoriete restaurant (bestel afhaalmaaltijden) op de eetkamertafel. Richt je woonkamer in als dansvloer met kaarsen rondom. Laat jullie favoriete liefdesliedjes op de achtergrond spelen.

5) Doe alsof je een oud getrouwd stel bent. Ga samen naar de kruidenier en koop ingrediënten voor de volledige maaltijd die jullie met z’n tweeën gaan maken. Na het eten kunnen jullie lekker op de bank Netflix kijken.

6) Een schattenjacht met jou als de schat. Zeg tegen je liefje dat ze je op een vooraf afgesproken plek moeten ontmoeten (maar vertel ze niet wat ze gaan doen). Als ze daar aankomen… laat een brief of een briefje klaarliggen met uitleg over de schattenjacht. Geef ze aanwijzingen die naar de volgende aanwijzing leiden. Doe dit ongeveer 4-5 keer. Laat lollies, chocoladekusjes en cadeautjes achter op elke locatie. Als ze eindelijk bij jou zijn, wacht dan met een roos. Neem ze daarna mee uit eten of lunchen in hun favoriete restaurant.

Leg alles vast om het eens terug te kijken.

7) Maak een fotoalbum van jullie zelf. Trek je mooiste kleren aan en ga naar de bezienswaardigheden van je stad en laat voorbijgangers een foto van je maken. Laat de film ontwikkelen in dubbele belichting in een fotolab van een uur. Neem de foto’s en maak zijn en haar fotoalbums.

8) Drive-in film. Hoewel ze moeilijk te vinden zijn… spoor er een op.

9) Doe alsof je een swingend koppel bent. Kleed je aan: zij in een jurk, hij in een jas en stropdas. Ga uit eten in een chique restaurant. Maak daarna een romantische wandeling in een plaatselijke rozentuin.

Met deze 9 date tips, moet het een makkie zijn om je lief weer eens te verassen!

Tags:

Comments are closed