Vrouwen zijn tegenwoordig slim en voorzichtig. Nu het aantal verkrachtingen toeneemt, is een afspraakje met een vreemde steeds minder populair. Echter, de goedhartige persoon die je bent, moet dat je niet tegenhouden om een interessante vreemdeling mee uit te vragen.

Hier zijn creatieve manieren om haar mee uit te vragen.

Loop erheen en vraag het

De minst ingewikkelde maar meestal moeilijkste manier om een vreemde mee uit te vragen is er meteen heen te lopen en te vragen. De eenvoud van naar haar toe lopen en een simpele, directe vraag stellen maakt de hele strategie uitdagend. De uitvoering is zo eenvoudig dat het succes of de mislukking van de zet volledig ligt bij de persoon die hem uitvoert. De bewezen techniek? Heb het uiterlijk van een Brad Pitt, de humor van een George Clooney en de charme van een Cruiser, en je krijgt zeker een “ja.”

Echter, voor de rest van de bevolking die niet zo fortuinlijk is om zoals hen te zijn, zijn er andere opties om te nemen, om te voorkomen dat je afgewezen wordt.

Begin met een compliment

Een compliment is altijd een goede manier om te beginnen. Maar haar uiterlijk aanvullen is zo passé en twijfelachtig omdat het grenst aan een pick-up line. Probeer haar actie of dingen die ze gebruikt aan te vullen in plaats van haar uiterlijk. Als je haar perfect zag parkeren, vul dat dan aan en vraag of ze tijd heeft om haar ervaring met haar auto te beschrijven. Vraag haar naar de notebook die ze gebruikt, de waarde en de prestaties ervan, want je bent ook geïnteresseerd om er een voor jezelf te kopen. Vraag naar haar mobiele telefoon en of ze tevreden is met haar provider. Dat zouden goede aanknopingspunten voor een gesprek moeten zijn en hopelijk kun je dat gesprek verlengen tot je haar nummer krijgt, of een echte date.

Wees bekend met de vreemdeling

Soms is het makkelijk om vreemden mee uit te vragen als ze geen totale vreemde voor je zijn. Je hebt haar misschien wekelijks gezien bij de fruitafdeling van de kruidenier of ze is je misschien opgevallen toen ze haar was aan het inladen was. Misschien weet je haar naam niet, maar je kunt zeker veel over haar te weten komen, gewoon door haar te observeren.

Als je een potentiële date vindt met een van de vreemden die je regelmatig ziet als je naar kantoor gaat, creëer dan interesse door haar beter te observeren. Probeer haar schema te kennen of waar je haar vaak ziet. Wacht op het juiste moment, zodat je een grotere kans hebt op een positief resultaat.

Als je haar elke ochtend in je favoriete café ziet, vraag haar dan niet mee uit terwijl ze om 7:30 een espresso-to-go aan het halen is. Wacht tot vrijdag, wanneer ze meestal de middag doorbrengt met haar notitieblok en een grote latte. Dat zou een goede gelegenheid zijn om een gesprek aan te knopen. Ze is ontspannen, heeft geen haast, en staat misschien open voor nieuwe kennissen.

Wasserettes zijn een goede plek om een vreemde uit te vragen. Waarom? Omdat je de tijd hebt. Er is niets saaier dan wachten tot je cyclus klaar is. En mensen hebben er meestal minstens 2: witten en kleurlingen. Dus dat is genoeg tijd en gelegenheid voor jou om de moed bij elkaar te rapen en het te vragen. Maar voordat je dat doet, zorg ervoor dat je je achtergrond hebt gecontroleerd. Misschien leest ze terwijl ze wacht tot de was klaar is. Vraag naar het boek, maar hou het gesprek luchtig, zodat ze zich niet laat afschrikken door uw aanwezigheid. Bied aan te helpen wanneer je kunt, zonder je op te dringen, zodat ze zich niet bedreigd voelt. Glimlach oprecht, vanuit je hart en ze zal je zuivere bedoelingen zien en misschien geïnteresseerd raken om uit te gaan.

Een gemeenschappelijke kennismaking

In dit kleine land zijn mensen met elkaar verbonden, op de een of andere manier. De sleutel is om een band te vinden met de vreemdeling met wie je uit wilt gaan.

Spendeer een week of twee aan het observeren van je vreemdeling. Als je het geluk hebt om een gemeenschappelijke vriend te vinden, dan is dat een goed idee om haar mee uit te vragen. Regel een toevallige ontmoeting, of een groepsdate om een kans te krijgen om een gesprek met haar te hebben. Zodra je in staat bent om voorbij de “hoi” en, “hallo,” te komen dan moet je in staat zijn om wat tijd samen alleen te hebben.

Er is veel opwinding en avontuur in het uitvragen van vreemden. Het overwinnen van de uitdaging is heel bevredigend. Zorg er echter wel voor dat je bedoelingen oprecht en goed zijn. Want alleen de zuiveren van hart verdienen het om met de interessante vreemdeling uit te gaan.

Lees ook: Online Daten, hoe presenteer je jezelf?

Tags:

Comments are closed